FødevareWatch

Iværksættere bag restprodukt fra bryggerier lander millioninvestering

Mel- og müsliproducenten Agrain kan se frem til en millioninvestering fra Vækstfonden, North-East Family Office og Planetary Impact Ventures. Investeringen skal bruges på udvidelse af ingredienser, produktion og medarbejderstab.

Foto: Lars Andreas Kristiansen / PR Agrain

Bæredygtighed er for iværksætterselskabet Agrain, der producerer mel- og müsliprodukter ud af restproduktet mask fra ølbryggeri, den fremmeste ambition.

Selskabet kan med en økonomisk rygstøtte i form af 17 mio. kr. fra blandt andre Vækstfonden nu kommet et skridt tættere på at kunne realisere planerne med nye ingredienser, en større produktion og flere ansatte, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier