Iværksættere bag restprodukt fra bryggerier lander millioninvestering

Mel- og müsliproducenten Agrain kan se frem til en millioninvestering fra Vækstfonden, North-East Family Office og Planetary Impact Ventures. Investeringen skal bruges på udvidelse af ingredienser, produktion og medarbejderstab.
Foto: Lars Andreas Kristiansen / PR Agrain
Foto: Lars Andreas Kristiansen / PR Agrain

Bæredygtighed er for iværksætterselskabet Agrain, der producerer mel- og müsliprodukter ud af restproduktet mask fra ølbryggeri, den fremmeste ambition.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Finn Frandsen

Bagerkæder sænker priserne