FødevareWatch

Det er blevet dyrere at producere svenske fødevarer

Omkostningerne til at producere fødevarer i Sverige har taget et gevaldigt hop på det seneste.

Foto: PR / Pågen

De svenske fødevareproducenter har fået grund til endnu flere rynker i panden på det seneste, idet omkostninger til produktionen stiger hastigt. Og stigningstakten er den højeste siden målingerne begyndte i 1991, skriver Food-supply.se.

Ifølge ny statistik er omkostningerne vokset med 26 pct. målt på årsbasis ud fra stigningerne i maj. Siden 1991 er stigningerne i gennemsnit landet på 2 pct. og derfor er brancheorganisationen Livsmedelsföretagen også bekymret for udviklingen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier