FødevareWatch

Kendt koks kassefirma begæret konkurs

Thomas Rode Andersens måltidskassefirma Rigtigmad,dk er blevet begæret konkurs.

Thomas Rode Andersen er en af tre stiftere bag Rigtigmad.dk. | Foto: Olivia Loftlund

Konkurrencen på det danske måltidsmarked er benhård, og nu direkte årsag til, at folkene bag Rigtigmad.dk trækker stikket og begærer forretningen konkurs.

Det skriver kokken Thomas Rode Andersen, der sammen med Kristian Ørnstrup Justesen og Jens Kasper Canth Andreasen står bag Rigtigmad.dk’s, på Instagram-profil.

”Årsagen til konkursen er bl.a. en hård priskonkurrence inden for segmentet, der betød, at omsætningen ikke var tilstrækkelig sammenholdt med selskabets omkostningsstruktur. Derfor har selskabet desværre set sig nødsaget til at indlevere en konkursbegæring til Skifteretten i Roskilde,” hedder det.

Selskabet, der retteligt hedder Rmad Aps, er taget under konkurs mandag 24. januar.

”Ambitionen med Rigtigmad.dk var at give den kvalitetsbevidste forbruger et overskueligt udvalg, hvor man ikke skulle tænke over, om maden indeholdt kemikalier eller tilsætningsstoffer. Vi er meget ærgerlige over, at rejsen for os stopper her – men samtidig stolte af det, vi har nået,” udtaler direktør Thomas Rode Andersen på vegne af de tre stiftere i opslaget på Instagram.

Selskabet blev stiftet i 2017, og i det seneste regnskab for 2020 var underskuddet på 7,4 mio. kr. - mere end dobbelt så stort som i 2019. Egenkapitalen var ved regnskabets afslutning på minus 7,1 mio. kr.

Foto: Rigtigmad.dk / PR
Foto: Rigtigmad.dk / PR

Flere konkurrenter er interesserede i at købe konkursboet efter Eat Grim

Aktivitet op til Eat Grim-konkurs vækker undren hos investorer

Iværksættere med grimme grøntsager går konkurs

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier