FødevareWatch

Plantebaseret selskab rejser trecifret millionbeløb til sats på kunstigt kød

Det amerikanske selskab Eat Just, som har gjort en forretning ud af plantebaserede alternativer til æg, tager et betydeligt skridt i retning af at producere laboratoriekød.

Foto: PR Mosa Meat

Investorernes sult på veganske alternativer og kunstigt kød fortsætter, og nu har det amerikanske selskab Eat Just rejst et trecifret millionbeløb, som skal bruges til at udvide produktionen af laboratoriekød dyrket på stamceller.

Det sker, eftersom Eat Just har formået at rejse 97 mio. dollar, hvilket svarer til 615 mio. kr., i kapital, som skal være med til at finansiere udvikling inden for området. Det skriver Bloomberg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Æblet - en syrlig, sprød, sydfynsk og lidt for billig specialitet

FEATURE. Frugtsæsonen er i fuld gang, og de danske æbler og pærer plukkes ned til brug i butiksudsalg, most og som ingredienser. Høsten bliver ikke god, og dansk frugt kæmper i disse år en hård kamp, men markedet rummer også muligheder. FødevareWatch har besøgt landets største frugtaktør.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier