FødevareWatch

Ungt spøgelseskøkken får tunge investorer i ryggen: "Potentialet er kæmpe, kæmpestort"

Både McKinsey-profiler, en ejendomsinvestor og Danmarks største barejer tror på, at strømlinede køkkener specialiseret i takeaway-mad får en stor rolle at spille fremadrettet.

Foto: Mads Nissen/STF

Skulle det være kinesisk, mexicansk eller italiensk til aftensmad? Eller måske lidt af det hele?

Danskerne har under coronanedlukningerne kørt takeaway-mad indenbords som aldrig før, og det har fået startuppen Hubb Kitchens til at se sit snit til at etablere strømlinede køkkener, der specialiserer sig i at kokkerere flere forskellige cuisiner af takeaway-mad til levering gennem madtjenester som Wolt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier