Jacob Aarup-Andersen: Vi er stadig ikke tilfreds med Frankrig

Håret i suppen i et ellers solidt regnskab fra ISS er den fortsat skuffende udvikling på det franske marked.
Foto: Gregers Tycho
Foto: Gregers Tycho
Marketwire

Frankrig har siden lanceringen af ISS’ turnaround strategi, OneISS, i 2020 været udpeget som ét af fire problemområder. Mens de tre øvrige nu er tilbage på sporet, hænger det franske marked stadig i bremsen.

Der blev sidste år indsat en ny ledelse, men vigende toplinje og et udfordrende fransk arbejdsmarked gør det svært at vende skuden, fortæller Jacob Aarup-Andersen til MarketWire.

”Vi er ikke tilfredse med, hvor Frankrig er. Vi har en del kvartaler i træk understreget, at Frankrig ikke følger planen, ligesom de andre problemområder gjorde. De tre andre er gået rigtig godt, mens Frankrig fortsat går dårligere end ventet. Så der er lidt gynger og karruseller på den front,” siger ISS-direktøren.

Roden til de fortsatte problemer i Frankrig skal blandt andet findes i en udfordrende struktur på det franske arbejdsmarked.

”Det er svært at restrukturere i Frankrig. Det tager meget lang tid for en medarbejder at forlade lønningslisten, og der er lange forhandlinger med fagforeningerne. Hvilket vi fuldstændigt respekterer, men det tager bare lang tid.”

Det andet element er, at vi har en faldende toplinje på det franske marked, der har gjort det svært at sætte skub i omstillingen.

”Vi har desværre i en årrække haft problemer i Frankrig. Det har gjort at vi har dårligt kommercielt momentum, og at vi tabt en række kunder. Så det er svært for forretningen at gå ud og genskabe momentum, mens man samtidig arbejder hårdt på de indre linjer, siger Jacob Aarup-Andersen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også