
I Dagrofa Foodservice er det blevet tid til at tælle pengene i kassen efter endnu et år med corona og restriktioner i foodservicebranchen. Og sammenlignet med katastrofeåret i 2020, hvor koncernen endte med et underskud på 155,9 mio. kr. er meget forbedret i 2021, hvor årsresultatet istedet landede på negative 61,2 mio. kr., viser et nyt regnskab fra selskabet.
Koncernen er en af landets førende totalleverandører af fødevarer til blandt andet restauranter, caféer, hoteller og kantiner, og da en stor del af disse kundegrupper havde lukket i 2021, gav det fortsat negative aftryk på regnskabsåret.
Allerede abonnent? Log ind.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app