FødevareWatch

Genåbning halverer underskuddet i Dagrofa Foodservice

I forlængelse af at restriktionerne blev ophævet i løbet af foråret steg Dagrofa Foodservices’ omsætning markant henover sommeren og efteråret. ”Vi var forberedt på, at 2021 ville blive et anderledes år,” fortæller adm. direktør Niels Miles Frandsen, der forventer et lille overskud i år.

Foto: PR / Dagrofa Foodservice.

I Dagrofa Foodservice er det blevet tid til at tælle pengene i kassen efter endnu et år med corona og restriktioner i foodservicebranchen. Og sammenlignet med katastrofeåret i 2020, hvor koncernen endte med et underskud på 155,9 mio. kr. er meget forbedret i 2021, hvor årsresultatet istedet landede på negative 61,2 mio. kr., viser et nyt regnskab fra selskabet.

Koncernen er en af landets førende totalleverandører af fødevarer til blandt andet restauranter, caféer, hoteller og kantiner, og da en stor del af disse kundegrupper havde lukket i 2021, gav det fortsat negative aftryk på regnskabsåret.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier