Genåbning halverer underskuddet i Dagrofa Foodservice

I forlængelse af at restriktionerne blev ophævet i løbet af foråret steg Dagrofa Foodservices’ omsætning markant henover sommeren og efteråret. ”Vi var forberedt på, at 2021 ville blive et anderledes år,” fortæller adm. direktør Niels Miles Frandsen, der forventer et lille overskud i år.
Foto: PR / Dagrofa Foodservice.
Foto: PR / Dagrofa Foodservice.

I Dagrofa Foodservice er det blevet tid til at tælle pengene i kassen efter endnu et år med corona og restriktioner i foodservicebranchen. Og sammenlignet med katastrofeåret i 2020, hvor koncernen endte med et underskud på 155,9 mio. kr. er meget forbedret i 2021, hvor årsresultatet istedet landede på negative 61,2 mio. kr., viser et nyt regnskab fra selskabet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter