FødevareWatch

Just Eat lancerer frokostordning

Med ny leveringsløsning målrettet virksomhederne vil takeawayvirksomheden stå for frokosten til de hjemmearbejdende danskere.

Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

Takeawayleverandøren Just Eat vil med ny leveringsløsning med navnet Just Eat for Business tilgodese virksomheder med hjemmearbejdende ansatte.

Det skriver Just Eat i en pressemeddelelse.

Meningen er, at løsningen kan erstatte eller være et supplement til den traditionelle frokostordning, der måske ikke dækker hjemmearbedje eller arbejde i dagens ydertimer. Siden foråret har 30 danske virksomheder under prøveperioden benyttet sig af frokostordningen.

"Just Eat for Business kommer på et tidspunkt, hvor danskerne har indset, at hjemmearbejdspladsen er kommet for at blive. Hvor den klassiske frokostordning nu kommer til kort, kan Just Eat for Business enten bruges som fuld erstatning af kantinemaden eller som supplement," siger Carsten Boldt, der er adm. direktør i Just Eat, og fortsætter:

"Det er en innovativ og fleksibel løsning, der supporter virksomheder til at hjælpe deres ansatte, ligegyldigt hvor og hvornår de arbejder."

Løsningen kan findes på Just Eats allerede eksisterende app og giver virksomhederne mulighed for at tilbyde deres ansatte daglige, månedlige eller enkeltstående godtgørelser til at købe deres frokost for online.¨

Tema: Medvind til vinen

EU-plan for leveringstjenester sender aktier på nedtur

Sønderjysk grossist lander stærkt årsresultat – globale udfordringer tårner sig op 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier