FødevareWatch

Offentlige køkkener skal skubbes i grønnere retning

VALG 2021: Grøn mad burde fylde meget mere i den politiske klimadebat, og de offentlige køkkener skal spille en langt mere bæredygtig rolle. Det handler om at skabe større grønt aftryk i de offentlige udbud og få løftet kompetencerne, lyder det fra flere aktører.

Foto: Daniel Hjorth/Politiken/Ritzau Scanpix

Flere plantebaserede måltider og et langt større grønt aftryk fra de millioner af måltider, som hver uge produceres i de kommunale og regionale køkkener.

Det er ambitionen fra regeringen og en nødvendighed i klimakampen, lyder det gang på gang, men emnet burde fylde mere i klima- og sundhedsdebatten i den verserende valgkamp. Vi skal tage meget større skridt, lyder det fra tænketanken Frej samt Kost- og Ernæringsforbundet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier