FødevareWatch

Offentlige køkkener skal skubbes i grønnere retning

VALG 2021: Grøn mad burde fylde meget mere i den politiske klimadebat, og de offentlige køkkener skal spille en langt mere bæredygtig rolle. Det handler om at skabe større grønt aftryk i de offentlige udbud og få løftet kompetencerne, lyder det fra flere aktører.

Foto: Daniel Hjorth/Politiken/Ritzau Scanpix

Flere plantebaserede måltider og et langt større grønt aftryk fra de millioner af måltider, som hver uge produceres i de kommunale og regionale køkkener.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier