FødevareWatch

Kantineaktør vil på erobringstogt med sin skæve kant

Simply Cooking fra Rødovre har ambitioner om at vokse ud i landets største byer og mere end fordoble sin omsætning. Selskabet vil holde fast i sin CSR-profil med at hjælpe udsatte ind i faget og tage socialt ansvar.

Foto: Kåre Viemose

Anledningen til at bringe kantine- og cateringselskabet Simply Cooking på banen er egentlig et vundet udbud hos Københavns Erhvervsakademi (KEA) – som er en genvundet opgave.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier