FødevareWatch

Frokost- og cateringleverandør fusionerer med eventbureau

Kapitalfonden Dansk Ejerkapital lægger tre frokost-, catering- og eventaktører sammen.

Foto: PR/Dansk Ejerkapital

Frokostleverandøren Gastronomiet, eventbureauet Nordic Event og cateringvirksomheden Nordic Catering lægges sammen og bliver til en samlet koncern, der - i stedet for at konkurrere med hinanden - skal tilbyde firmafrokostløsninger, kantinedrift samt catering til events og private som samlet enhed.

Det oplyser kapitalfonden Dansk Ejerkapital i en pressemeddelelse.

Fusionen sker i forbindelse med, at Bo Mertins og Jeanette Mertins, stifterne af Nordic Solutions - der rummer Nordic Catering, Nordic Event og Marketenderiet - har afhændet deres anparter i cateringselskabet til kapitalfonden.

Det sker, eftersom koncernen efterhånden har nået en størrelse og position i markedet, hvor deres mål er nået, hedder det i meddelelsen.

Således skal Dansk Ejerkapital - som minoritetsinvestor og i tæt samarbejde med de fortsættende ejerledere fra Gastronomiet og Nordic Solutions - stå bag det, de i pressemeddelelsen kalder ”en ny stor spiller i markedet for frokostordninger, kantinedrift og event catering i det Storkøbehavnske område.”

”Nordic Catering og Gastronomiet har i lang tid konkurreret på markedet for firmafrokostordninger af høj kvalitet, altid med en gensidig respekt. Sammenlægningen er oplagt, idet vi har rigtig mange ligheder i vores virksomhedskultur, gastronomiske niveau, fokus på bæredygtighed, tætte kontakt til kunderne og flade hierarki,” udtaler Jacob Nagel i pressemeddelelsen, hvor han videre fortæller:

”Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med alle mine nye dygtige kollegaer og ser frem til at fortsætte væksten og løfte vores bæredygtighedsagenda til et nyt niveau i branchen.”

Ledelsen i den nye spiller bliver Gastronomiets nuværende direktør, Jacob Nagel, Thomas Nielsen fra Nordic Solutions samt Janne Nagel fra Gastronomiet. Virksomhederne fortsætter under de eksisterende brands.

Nordic Catering, der nu bliver en del af den nye koncern, leverer hver dag 3000 frokostkuverter til firmaet og arrangerer derudover firmaevents for en række store virksomheder. I dag tæller cateringvirksomheden 20 kantiner i Storkøbenhavn.

Kantinedriften på Københavns Universitet er landet for de næste fire år

Kapitalfond sælger servicekoncern til dansk aktør

Direktør forlader kantinevirksomhed

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier