FødevareWatch

FødevareWatch får ny redaktør

En ny redaktør stiller sig i spidsen for FødevareWatch’ dækning af branchen. Det bliver en tidligere DR-profil, der fremover skal lede redaktionen.

Stine Skriver har været ledende redaktør på Kontant, Tv-Avisen og Madmagasinet. | Foto: Jan Bjarke Nielsen

Danmarks førende erhvervsmedie om fødevarebranchen har fået ny redaktør. D. 2. maj startede Stine Skriver nemlig som redaktør på FødevareWatch.

Stine Skriver har i årevis beskæftiget sig med fødevarestoffet både som journalist på DR’s Kontant, hvor hun var med til at afsløre de første kødskandaler, og siden som redaktør på DR’s Madmagasinet. De seneste år har Stine Skriver sejlet rundt om jorden og skrevet en bog om at rejse afsted med familien.

”Fødevaresektoren er en af de mest spændende sektorer at dække netop nu. Først har en pandemi ændret på forbrugsvaner i en globaliseret verden, og netop som den synes på vej til at aftage, skal detailkæder, fødevareproducenter og bryggerier forholde sig til sanktioner, prischok og mangel på selv basale ting. Med andre ord er der mere end nogensinde brug for et medie som FødevareWatch, der ser gennem støjen og leverer en kritisk og konstruktiv dækning af hele sektoren – og jeg glæder mig helt vildt til at kaste mig ud i det sammen med landets dygtigste erhvervsjournalister,” siger Stine Skriver og fortsætter:

”Jeg glæder mig til at fordybe mig i et stofområde, som i årevis har ligget mig meget på sinde at dække i bredden. Nu dykker jeg ned i de mange, vigtige erhvervsvinkler.”

Hun afløser dermed den mangeårige redaktør Jørgen Rudbeck, der fratrådte i april for at starte i et job på FødevareWatch’ søstermedie FinansWatch.

”FødevareWatch her en unik position som det absolut mest relevante og troværdige erhvervsmedier for den danske fødevaresektor. Vi er stolte over vores position og glæder os til at udvikle og styrke vores tilbud til læserne med Stine Skriver som redaktør. Med hende får vi en redaktør med stor erfaring og et stærkt journalistisk kompas, der sammen med holdet på FødevareWatch vil løfte sitet yderligere. Jeg er meget glad for at byde hende velkommen på Watch Mediers hold,” siger Søren Springborg, nyhedschef på Watch Medier.

Watch Medier udgiver i dag 16 danske erhvervsmedier og dertil en række internationale medier. Virksomheden beskæftiger i dag cirka 170 ansatte.

Detailhandlen: Erhvervslivet er skyld i olierationering

Salling Group: Salg af discount og private label stiger

Coop-direktør: Det er tid til at spænde livremmen ind

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier