FødevareWatch

Detailhandlen: Erhvervslivet er skyld i olierationering

Restauranter og andre aktører i fødevarebranchen har af frygt for mangel på olie købt større mængder i supermarkedet, hvilket er årsag til koncernens rationering.

Foto: Stine Bidstrup/MAG

Når detailkoncerner som Coop og Salling Group indfører grænser for, hvor mange flasker madolie, som kunderne kan købe, skyldes det først og fremmest erhvervskunderne.

Det skriver Berlingske.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier