Gæster er der masser af, og derfor burde restauranten også være fyldt på Hotel Vejlefjord. Det er den dog ikke, da hotellet har svært ved at finde arbejdskraft ifølge Tv2.
Hotel Vejlefjord har derfor måtte lukke ned for sin a la carte menu, og skåret ned på de typer af service, der normalt hører med restaurantoplevelsen, som en direkte konskevens af manglen på medarbejdere.
"Lige nu lever jeg på mine medarbejderes nåde, men det kan jeg ikke blive ved med. Det eneste, vi kan gøre, er at søge, søge, søge," siger Flemming Jakobsen, der er adm. direktør på Hotel Vejlefjord, og tilføjer, at udfordringen også ligger i, at man på nuværende tidspunkt ikke ved, hvor længe krisen varer.
Ifølge Danmarks Statistik mangler tre ud af ti hoteller medarbejdere, hvorimod fire ud af ti restauranter mangler hænder.
Jensens Bøfhus kæmper videre i sag om coronastøtte
Indbrudstyve fanget af caféejeres ulovlige Facebook-opslag
Restaurantarbejdere siger op på stribe i New York