FødevareWatch

Den britiske kødindustri skærer ned på produktionen

Mangel på arbejdskraft betyder nu, at den britiske kødindustri bliver nødt til at sænke produktionen. Dystre udsigter kan være på vej.

Foto: Morten Flarup / Ritzau Scanpix

Den britiske kødindustri er nu så hårdt ramt af manglen på arbejdskraft, at industrien ser sig nødsaget til at sænke produktionen. Det skriver Financial Times.

Samtidig kan manglen på arbejdskraft få store konsekvenser, da industrien kan se sig nødsaget til at annullerer ordrer. Hvis ikke industrien får lov til at hente mere udenlandsk arbejdskraft, så kan den løbe mod en mur, siger Nick Allen, der er chef i British Meat Processors Association.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier