FødevareWatch

Ny uddannelse skal lokke flere til restaurations- og hotelbranchen

Restaurations- og hotelbranchen vil holde på de medarbejdere, der er ved at smutte videre til en anden branche. Samtidig håber stifterne bag, at det kan give flere unge blod på tanden til at uddanne sig inden for branchen.

Foto: Ritzau Scanpix

Lige nu vælger mange unge mennesker at stikke vatpinde op i næserne på fremmede mennesker i stedet for at lave mad i et køkken eller tage imod bestillinger.

Det ændrer sig forhåbentligt snart, mener Birgitte Wad, der er chefkonsulent i brancheorganisationen Danmarks Restauranter og Caféer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Hastighed og lokale produkter skal give Gorillas succes på det danske marked

INTERVIEW: Fredag varslede tyske Gorillas sit indtog på markedet for levering af dagligvarer i Danmark. I et interview med FødevareWatch sætter selskabets nordiske chef ord på ambitionerne, som ikke går på at kapre markedsandele – og er mere optaget af "revolutionere forbrugeres traditionelle fødevareindkøb".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier