Ny uddannelse skal lokke flere til restaurations- og hotelbranchen

Restaurations- og hotelbranchen vil holde på de medarbejdere, der er ved at smutte videre til en anden branche. Samtidig håber stifterne bag, at det kan give flere unge blod på tanden til at uddanne sig inden for branchen.
Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix

Lige nu vælger mange unge mennesker at stikke vatpinde op i næserne på fremmede mennesker i stedet for at lave mad i et køkken eller tage imod bestillinger.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter