FødevareWatch

Det nye nordiske køkken er dødt – dansk madscene går i grønt

Tiden for det nye nordiske køkken er forbi, men dogmerne og traditionerne fra den revolutionerende madtilgang hænger ved. Nu står nye og mere samfundsbevidste dogmer for døren, og venter på at skubbe den danske madscene videre.

Foto: Sanne Vils Axelsen / Ritzau Scanpix

Det nye nordiske køkkens storhedstid er forbi. Kokke i Danmark har ikke længere lyst til at identificere sig med bevægelsen, og hopper i stedet med på en bølge af verdenskøkkenets tilbagetog.

I stedet er det nye nordiske køkken blevet folkeligt og kommercialiseret. Men hvad skal de danske kokke og erhvervet så kaste sig over nu?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier