FødevareWatch

Butikskrigen: Coop vil forgylde butikschefer i kampen om kunderne

Dagligvarekoncernen åbner yderligere 20 butikker i den nye kæde Coop 365, der skal genvinde salg inden for discount. Samtidig går Coop nye veje i koncernens vanlige butiksdrift.

Butikschefer hos Coop - i koncernens nye kæde af lavpprissupermarkeder - får mulighed for partnerskab med økonomiske muligheder. | Foto: PR/Coop

Etableringen af en helt ny discountkæde baner også vejen for en ny forretningsmodel i dagligvarekoncernen Coop Danmark. Der indføres nu en aflønningsform, så butikschefer i den kæde også selv får ”hånden på kogepladen” rent økonomisk.

Coop lancerede i august 2020 en ny kæde af lavprissupermarkeder under navnet Coop 365. Det i erkendelse af, at koncernens discountkæde Fakta - med nu ca. 350 butikker - ikke har slået godt nok igennem de seneste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier