FødevareWatch

Coop indfører partnerskaber i discountbutikker

I fremtiden kan butikschefer i Coop 365 som del af nyt program tjene op til 1 mio. kr. ekstra, hvis de er i stand til at løfte indtjeningen.

Foto: PR/Coop

Med en ny model, der skal få Coop 365 til at vokse i det danske detailmarked, kan butikscheferne og souscheferne indgå partneraftaler med detailkoncernen og som incitatement få op til 1 mio. kr. ekstra i løn, hvis de opnår økonomiske forbedringer, skriver Retailnews.

"Det giver ikke mening, at man skal være uddannet advokat eller revisor for at blive partner. Det bør man også kunne med en butiksuddannelse, hvis man er dygtig nok. Derfor indfører vi nu partnerskaber i Coop 365," siger Kræn Østergaard Nielsen, adm. direktør i Coop.

Alle butikschefer og souschefer i de 15 første Coop 365 butikker har tilsluttet sig aftalen, hvor der også følge en ny lederuddannelse med.

Coop-formand vil vinde tabt marked tilbage Fakta og Coop 365 får ny sortimentschef Fakta-chef: Flere Coop 365-butikker er på vej 

Mere fra FødevareWatch

Hvem er Henning Kjeldsen?

PROFIL: Han er en mand med mange ansigter. I offentligheden er han døbt "kvotekongen", i retssystemet er han tiltalt, men der er også en anden fortælling om storfiskeren Henning Kjeldsen. På havnen i Skagen er han helten og manden, som hjælper de unge fiskere ind på et hårdt marked.

Danæg overtager finsk partner

Danæg-koncernen, der i forvejen ejede omkring en fjerdedel af et finsk pakkeri og produktselskab, har købt resten af selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier