Tungestudie kan hjælpe fødevareproducenter med eksport til Asien

Et nyt studie peger på, at der er forskel på smagsløg baseret på etnicitet - og det kan komme fødevareindustrien til gavn. "Hvis man som dansk fødevareproducent eksporterer til asiatiske lande, er det relevant at vide, at asiatiske og danske kunder formentlig har en forskellig smagsoplevelse af det samme produkt," lyder det fra forsker.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Hvis fødevareproducenter vil ind på det asiatiske markede, er det måske en god ide at vide, hvor mange fungiformede papiller, der findes på tungen hos de potentielle kunder. Papillerne, sidder forrest på tungen og indeholder nemlig en stor del af vores smagsløg, og spiller derfor en central rolle for vores oplevelse af smag og mad, skriver Københavns Universitet i en pressemedelelse.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter