FødevareWatch

Iværksættere modner plantebaseret ost som mejerister

Fødevarestartuppet Kulturmajeriet tog deres fermenteringside til et nyt niveau, da de modtog et Innofounder-legat. Startuppet blev til nytårsaften og producerer i dag plantebaseret ost i DTU's Foodlab på tradtitionel mejerist-manér.

Foto: Lærke Kartvedt / Watch Medier

En laktoseintolerant, en fermenterende specialeskriver og lange samtaler om plantebaseret ost i telemarketingafdelingen hos Dagbladet Information ledte til fødevarestartuppet Kulturmajeriet, der holder til i Foodlab på DTU i Lyngby.

Da FødevareWatch møder dem, er de ikke i gang med at betjene de komplicerede maskiner, der fylder laboratoriet, men i stedet står de to stiftere, Andrea Donau Lauridsen og Mikkel Lau Dupont, foran tre skåle med klistrede masser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier