FødevareWatch

"Jeg skrev til Dagrofa at jeg lavede bedre is end de havde i deres fryseboks"

Iværksætterne: Da Christina Jørgensen så et hul i ismarkedet for veganske produkter, sprang hun ud som iværksætter umiddelbart efter gymnasiet. Siden hun første gang præsenterede sin sojais fra en Tupperware-bøtte for Dagrofa, er efterspørgslen vokset markant.

Christina Jørgensen (th.) er medejer af Chriis-Soyais, som hun selv har været med til at starte.

Isvirksomheden Chriis blev grundlagt af Christina Jørgensen, der startede med at lave is i forældrenes gårdkøkken lige efter gymnasiet. I dag sælger hun med sin partner is under brandet Chriis-Soyais i flere dagligvarekæder.

I spidsen for den veganske isvirksomhed står den nu 24-årige Christina Jørgensen, der her fortæller om rejsen som iværksætter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier