"Jeg skrev til Dagrofa at jeg lavede bedre is end de havde i deres fryseboks"

Iværksætterne: Da Christina Jørgensen så et hul i ismarkedet for veganske produkter, sprang hun ud som iværksætter umiddelbart efter gymnasiet. Siden hun første gang præsenterede sin sojais fra en Tupperware-bøtte for Dagrofa, er efterspørgslen vokset markant.
Christina Jørgensen (th.) er medejer af Chriis-Soyais, som hun selv har været med til at starte.
Christina Jørgensen (th.) er medejer af Chriis-Soyais, som hun selv har været med til at starte.

Isvirksomheden Chriis blev grundlagt af Christina Jørgensen, der startede med at lave is i forældrenes gårdkøkken lige efter gymnasiet. I dag sælger hun med sin partner is under brandet Chriis-Soyais i flere dagligvarekæder.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også