FødevareWatch

"Jeg skrev til Dagrofa at jeg lavede bedre is end de havde i deres fryseboks"

Iværksætterne: Da Christina Jørgensen så et hul i ismarkedet for veganske produkter, sprang hun ud som iværksætter umiddelbart efter gymnasiet. Siden hun første gang præsenterede sin sojais fra en Tupperware-bøtte for Dagrofa, er efterspørgslen vokset markant.

Christina Jørgensen (th.) er medejer af Chriis-Soyais, som hun selv har været med til at starte.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier