FødevareWatch

Verdenskendt dansk burgerbar rykker til New York

Den danske burgerrestaurant Gasoline Grill rykker i tre dage indenfor i Claus Meyers Grand Central Terminal i New York i forbindelse med en større verdensturne.

Foto: THOMAS BORBERG/POLFOTO/ARKIV

I næste uge får amerikanere mulighed for at smage en dansk burger, når Gasoline Grill åbner en pop-up restaurant hos Claus Meyer i Grand Central Terminal i New York.

Gasoline Grill, der har base i det centrale København, fik sidste år stor opmærksomhed, da burgerbarens burger kom med på en liste hos mediet Bloomberg over de 27 bedste burgere i verden.

"Vi glæder os for sindssygt til at lave burgere til amerikanerne i burgerens eget hjemland," lyder det fra Klaus Wittrup, der er stifter af Gasoline Grill.

Det er den danske tjeneste Tipster, som i den kommende tid afholder pop-up-events for danske madbrands rundt om i verden, som har arrangeret det tre dage lange besøg i New York. Byen er det første stop på touren, hvor Tipster og Gasoline Grill over de tre dage uddeler 1000 gratis burgere til fordel for velgørenhed.

"På Tipster guider vi lokale til de bedste madoplevelser i byen. Samtidigt vil vi gerne give lokale madsteder mulighed for nemt at teste det store udland af. Derfor flyver vi nu Gasoline Grill til New York i et pop-up-stunt, hvor amerikanerne kan donere til velgørenhed," fortæller Simon Evers, der er stifter af Tipster.dk.

Iværksætterduo lancerer burgersats med hypet restaurant

Dansk burger på liste over verdens bedste

Dansk burgerbar væltet omkuld af amerikansk hæder

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier