FødevareWatch

Nye skibe på vej til Royal Greenland

Efter et år med opkøb er Royal Greenland nu klar til at fokusere på opgraderingen af flåden, så det nye nordamerikanske marked kan forsynes, siger direktør Michael Thinghuus.

Foto: Polfoto

I foråret 2016 opkøbte Royal Greenland canadiske Quin-Sea Fisheries, der forarbejder mere end 11.000 tons krabber, koldtvandsrejer, konksnegle, søpølser, lodde og torsk.

Til Undercurrentnews.com siger adm. direktør Mikael Thinghuus ved årets afslutning, at der i 2017 kommer til at være fokus på selskabets flåde, så man kan komme i gang med at forsyne det nye nordamerikanske marked, som Royal Greenland har fået adgang til gennem Quin-Sea Fisheries.

Hent FødevareWatch-appen til din iPhone HER og til Android HER.

Det nye fokus kommer også i halen på integrationen af Quin-Sea Fisheries-produkter den anden vej ind i Royal Greenland-salgsnetværket.

"Uden at være for specifik, er der ingen tvivl er vi er der, hvor nogle af vores større skibe skal udskiftes. Både af teknologiske årsager og også som konsekvens af, at fiskeriet har ændret sig," udtalte chefen i starten af året, og det skal der nu handles på.

Ifølge Undercurrentnews.com har Royal Greenland for øjeblikket 14 større fartøjer, som på hver deres måde kan komme i spil i forbindelse med udskiftninger og opgraderinger, så de kan klare fiskeri af mere end en fiskeart af gangen.

Medie: Royal Greenlands canadiske opkøb falder på plads

Royal Greenland har mod på flere opkøb

Royal Greenland-chef: Der er brug for yderligere konsolidering

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier