I sydamerikanske Uruguay besluttede Roman Alcaldes far tilbage i 90'erne at gøre noget opsigtsvækkende og starte et firma, som skulle producere kostbar kaviar.
Et par årtier senere er familievirksomheden Black River Caviar blevet en succes.
Det skriver det franske nyhedsmedie France24.com.
Den entreprenante uruguayaner fik ideen, fordi Det Kaspiske Hav i 90'erne var ved at løbe tør for fisken Støren, der lægger de berømte æg, på grund af overfiskeri.
"Vi gør det utænkelige og begynder at lave kaviar i Uruguay," lyder det fra Roman Alcalde til mediet. Han har overtaget sin fars position og sidder nu som overhoved i firmaet.
Ifølge sønnen fortalte russiske fiskere hans far, at Uruguay havde det perfekte klima til at opdrætte stør i, fordi det mindede om naturen i og omkring Det Kaspiske Hav.
De første dåser med kaviar kunne eksporteres i år 2000 cirka fem år efter, at produktionen startede i midten af 90'erne.
Dansk kaviar-producent søger russiske alternativer
Jens Møller lavede tangkaviar ved et uheld
Verdens største sushiopdræt klar i Vejen