"Freddy Fræk fra Fakse fangede i fælder femten flotte friske fiskefrikadeller", sådan starter historien om den frække Freddy i Halfdan Rasmussens ABC-rim for børn.
Og netop det rim kan Amanda Seafoods godt se potentialet i.
Fiskeritidende.dk skriver i hvert fald, at det 100 år gamle fiskeselskab har lagt en strategi med fiskefrikadellen, som hovedrolleindehaver.
Med fiskefrikadeller lavet på danskfanget mørksej skal selskabet genvinde danskernes gunst.
"Jeg tror, at danskerne i virkeligheden helst vil købe dansk mad – der har bare ikke været tradition for det indenfor fisk, fordi det er en så global fødevare," siger administrerende direktør i Amanda Seafoods, Jesper Kold Sørensen, til Fiskeri Tidende.
Som oftest er fiskefrikadeller lavet på torsk, men ved at proppe mørksej i dejen i stedet for, håber Amanda Seafood at kunne differentiere sig fra konkurrenterne.
Amanda Seafoods fejrer rund fødselsdag med vækst
Rusland og skjulte fiskedåser koster salg for Amanda Seafoods
Datterselskab dræner overskud i nordjysk fiskeselskab