FødevareWatch

Datterselskab dræner overskud i nordjysk fiskeselskab

Faldende priser, konflikter om kvoter og problemer i ledelsen resulterede i millionunderskud i et af Chrisfish’s datterselskaber. Alt, hvad der kunne gå galt, gik galt, siger direktør og tredje generation i familiefirmaet.

Foto: Gregers Tycho/Polfoto

Chrisfish A/S er et familieejet selskab med adresse i Frederikshavn. Niels Erik Bertelsen er adm. direktør og tredje generation i firmaet, som hans farfar Christian E. Bertelsen etablerede i 1962.

For tre år siden besluttede Niels Erik Bertelsen og den resterende ledelse at etablere forarbejdningsvirksomheden Knud Søndergaard Fiskeeksport A/S i Hvide Sande. Den 7 mio. kr. store investering har dog ikke været en dans på roser indtil videre, og i 2014 er det nyslåede selskab den altoverskyggende årsag til, at bundlinjen i Chrisfish har taget et skarpt dyk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Hastighed og lokale produkter skal give Gorillas succes på det danske marked

INTERVIEW: Fredag varslede tyske Gorillas sit indtog på markedet for levering af dagligvarer i Danmark. I et interview med FødevareWatch sætter selskabets nordiske chef ord på ambitionerne, som ikke går på at kapre markedsandele – og er mere optaget af "revolutionere forbrugeres traditionelle fødevareindkøb".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier