FødevareWatch

Fiskebestyrelse følger afgørelse i kontroversiel sag

Bestyrelsen i fonden bag holdingselskabet for A. Espersen accepterer Erhvervstyrelsens beslutning i en sag om et kontroversielt incitamentsprogram.

Slagsmålet om et kontroversielt incitamentsprogram i fonden bag A. Espersen ser nu ud til at være tæt på en afslutning.

Berlingske Business skriver, at bestyrelsen i fonden bag det bornholmske fiskeriselskab har valgt at acceptere Erhvervsstyrelsens beslutning om at erklære programmet ugyldigt.

Ordningen blev vedtaget i fonden bag Insepa, som er holdingselskabet for ­ A. Espersen. Det lukrative incitatmentsprogram ville give op mod 20 mio. kr. i belønning til fire bestyrelsesmedlemmer i Insepa.

Problemet er imidlertid, at to medlemmer, Sven Gunnar Schough og Vagn Thorup, sidder i bestyrelsen i både fonden og driftsselskabet. Derfor har Erhvervsstyrelsen afgjort, at programmet var ugyldigt. De har samtidig opfordret de to medlemmer til at forlade bestyrelsen.

Bestyrelsesformand i fonden, Erik Winther, oplyser til Berlingske Business, at man accepterer styrelsens afgørelse, selv om man er uenig i beslutningen.

Fondbestyrelsen vil nu tage stilling til, hvorvidt Sven Gunnar Schough og Vagn Thorup skal forlade bestyrelsen eller ej.

Erhvervsstyrelse til fiskefond: Bestyrelsen bør smutte

Fiskefond opgiver langvarig millionstrid

Styrelse afviser fiskefirmas incitamentsprogram

Fiskeformand er for gammel til bestyrelsespost

Bestyrelse i fiskefirma vil have ’usædvanligt’ mange penge

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier