FødevareWatch

Her er alt du skal vide til COP21

Det bliver under alle omstændigheder en historisk begivenhed, når COP21 løber af stablen i Paris. Men hvad handler topmødet egentlig om, og hvorfor er det så vigtigt? Watch Medier giver dig svarene i ny webfortælling.

"Klimaets sidste chance."

Det kan måske lyde lidt vidtløftigt. Men når alt kommer til alt, er det klodens fremtid, som er på spil, når klimatopmødet COP21 finder sted i Paris fra 30. november til den 11. december.

Næsten alle forskere er nemlig enige om, at der er behov for at gøre noget, hvis ikke klimaforandringerne skal have alvorlige konsekvenser. Målet er derfor en global klimaaftale, som skal sætte kloden på en grønnere og mere sikker kurs.

Men hvordan er det kommet dertil, hvad er egentlig problemet, og hvem er det, som bestemmer udfaldet i den franske hovedstad?

Watch Medier har op til COP21 produceret en webfortælling, som giver dig indblik i og overblik over problematikkerne til topmødet.

Tryk på linket og bliv klogere på, hvorfor Paris-mødet kan blive "Klimaets sidste chance."

Klimaråd: Landbruget kan tjene på grøn omstilling - L&F raser

Carlsberg vil have hjælp til at blive mere bæredygtig

På 40 år: Halvdelen af alt liv i verdenshavene er væk

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier