FødevareWatch

Ny minister vil give landbruget bedre rammevilkår

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) vil arbejde for bedre rammevilkår til det hårdt pressede landbrug.

Det er afgørende for den danske samfundsøkonomi, og derfor vil Danmarks nye erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) gøre mere for det økonomisk pressede landbrug, skriver Berlingske Business.

"Et meget vigtigt fokus bliver bedre ramme­vilkår for landbruget, også for at sikre, at der stadig er arbejdspladser i fødevaresektoren, som er en af de mest afgørende sektorer i Danmark," sagde Troels Lund Poulsen ifølge Berlingske Business i forbindelse med overtagelsen af ministeriet fra tidligere erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S).

De toner er sandsynligvis sød musik i ørerne hos eksempelvis brancheorganisationen Landbrug & Fødevarer.

”Vi ser frem til, at VKO-partiernes landbrugs- og fødevarepakke, som blev meldt ud før valget, bliver ført ud i livet. Pakken indeholder en række meget stærke initiativer, der vil kunne skabe vækst i fødevareklyngen. Det vil hele samfundet få gavn af, fordi fødevareklyngen vil kunne sikre arbejdspladser på danske hænder og øge eksportindtægterne," sagde formand Martin Merrild tidligere på dagen til FødevareWatch.

Her understregede han også sine forhåbninger om, at man vil fortsætte arbejdet på Vækstplan for Fødevarer samt finansieringspakken til landmænd, som man indtil videre har samarbejdet med SR-regeringen om.

 Her er fødevareopgaverne til den nye regering

 Landmænd skal være bedre ledere 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier