FødevareWatch

Landmænd skal være bedre ledere

Landbrugets lederuddannelse har fået et servicetjek og får ny struktur, som betyder mere økonomi, investering og ledelse på skemaet. Der kommer også praktisk ledelse ind i uddannelsen.

Landmænd skal være bedre arbejdsgivere og have mere styr på økonomien.

Derfor tilbyder Agroskolen i Hammerum - som den første i landet - en ny lederuddannelse, hvor landmanden både bliver agraøkonom og får en akademiuddannelse i ledelse, fortæller DR P4 Midt & Vest.

Landbrugets lederuddannelse har fået et servicetjek og får ny struktur, som betyder mere økonomi, investering og ledelse på skemaet. Der kommer også praktisk ledelse ind i uddannelsen.

Ifølge Landbrug & Fødevarer er løftet af uddannelsen afgørende.

"Landbrugene bliver mere og mere komplicerede. Det er målet at få dygtigere landmænd, fordi det kræver det simpelthen. Ellers får de aldrig foden under eget bord," siger viceformand Lone Andersen til DR P4 Midt & Vest.

Lederuddannelsen på Agroskolen i Hammerum begynder 1. august.

Medie: Hækkerup skal rådgive ny regering

Det vil regeringen på fødevareområdet

Landmænd må holde igen med gyllen under retssag

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier