FødevareWatch

Danske økomuslinger i stor international fremgang

Næsten alle økologiske muslinger ryger ud af landet, men her er der også stor rift om dem. Sidste år blev den lille danske produktion tredoblet, og i år regner man med at nå nyt rekordniveau.

Foto: Marius Nyheim

Omkring 95 procent af de økologiske blåmuslinger, som produceres i Danmark, eksporteres til forskellige europæiske lande, og den danske specialitet har fået særdeles godt fat i markederne i det øvrige Skandinavien, Tyskland, Holland og Frankrig.

Økologisk opdræt af blåmuslinger begyndte i det meget små for fire år siden i Limfjorden, og sidste år var produktionen steget ti cirka 300 ton.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier