Danske økomuslinger i stor international fremgang

Næsten alle økologiske muslinger ryger ud af landet, men her er der også stor rift om dem. Sidste år blev den lille danske produktion tredoblet, og i år regner man med at nå nyt rekordniveau.
Foto: Marius Nyheim
Foto: Marius Nyheim

Omkring 95 procent af de økologiske blåmuslinger, som produceres i Danmark, eksporteres til forskellige europæiske lande, og den danske specialitet har fået særdeles godt fat i markederne i det øvrige Skandinavien, Tyskland, Holland og Frankrig.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også