FødevareWatch

Lavere dødelighed blandt økohøns

Dødeligheden blandt økologiske høns er for første gang lavere end blandt både skrabe- og fritgående høns, viser nye tal fra Det Danske Fjerkræråd. Dog er der stadig et stykke ned til burhønsene.

Foto: Carsten Andreasen

Med en dødelighed på henholdsvis 8,3 og 6,8 procent for hvide og brune afstamninger blandt de danske økologiske høns, har 2014 været et godt år for den økologiske danske fjerkræavler.

Den lave økologiske dødelighed er for første gang nogensinde lavere end blandt både skrabehøns og fritgående høns, fremgår det af nye tal fra Det Danske Fjerkræråd. Dødeligheden blandt skrabehøns var 9,1 procent, og blandt frilandshøns dør 11,1 procent.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier