FødevareWatch

Hemmelig investor sikrer andeslagteri

En investor, der ikke vil have sit navn frem, smider penge i et nyt fjerkræslagteri i Struer, hvor man vil slagte op mod en million ænder om året.

En hemmelig investor sørger for, at der atter bliver slagtet ænder på dansk jord. Det skriver Landbrugsavisen og TV Midtvest.

Investoren, der ikke vil have sit navn frem, er gået sammen med anpartsselskabet Dansk And om at købe bygningerne, hvor det konkursramte Jutland Meat tidligere havde hjemme.

Planen er at omdanne det gamle svineslagteri i Struer til et fjerkræslagteri med 20 ansatte og en produktionskapacitet på op til en million ænder om året.

Det nye slagteri har imidlertid kun brug for 7000 m2, og derfor skal resten af de i alt 22.000 m2 lejes ud til andre fødevareaktiviteter.

Formand for Dansk And, Martin Daasbjerg, glæder sig over, at det er lykkedes at skabe arbejdspladser i det vestjyske.

”I stedet for at flage ud, så flager vi hjem,” siger han til Landbrugsavisen.

Det sidste danske andeslagteri lukkede i 2006, og siden da har de danske producenter sendt deres ænder til udlandet for at blive slagtet.

Medie: Dansk And vil købe konkursramt slagteri

Svindlere frarøvede Dansk And en halv million

Irma skal fortælle den gode historie

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier