FødevareWatch

Irma skal fortælle den gode historie

Forbrugerne vil vide mere om den mad, de spiser, og derfor satser Irma på fødevarer, der har en god historie. Kæden er samtidig i færd med at efteruddanne samtlige af sine medarbejdere.

Irma satser på varer med en god historie som skovgrise, der går frit og lever af, hvad de finder i skovbunden. | Foto: Presse/Irma

Skovgrise, gårdænder og økologiske julekager fra et vestjysk bageri.

Hvad enten det er fritgående svin, der roder med trynen i skovbunden, eller det lille bageri, der holder håndværkstraditionerne i hævd, så er den gode historie bag varen opskriften på succes i fremtidens Irma.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier