FødevareWatch

Lave fiskepriser presser branche til nytænkning

Forhenværende topchef i landbruget Søren Gade styrer slaget, når fiskeindustrien skal drage nytte af bl.a. landbrugets erfaringer med råvarer. Prisen på spisefisk falder.

Foto: Colourbox

Landbruget, muslingebranchen og en kendt kok skal nu give den danske fiskeindustri et skud inspiration – prisen på spisefisk er for lav, mener fiskeriklynge.

Det er fisk af høj kvalitet, der bliver landet på den jyske vestkyst. Men alligevel får fiskerne en lav pris på spisefisk. Og det giver anledning til at kigge nærmere på råvaregrundlaget, hedder det fra projektleder i klyngesamarbejdet Konsumfisk, Heidi Ebey Grønkjær, i en pressemeddelelse:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier