FødevareWatch

Plantebaseret fiskestartup med dansker i front gør klar til europæisk udrulning

Foruden tilføjelser til produktporteføljen udvider Mimic Seafood også produktionskapaciteten for at muliggøre en endnu hurtigere europæisk ekspansion.

På billedet ses adm. direktør i Mimic Seafood, Ida Speyer (anden fra venstre) sammen med teknologichef Silvia Moreno, Pedro Alvarez og Apolinar Amador. | Foto: PR / Mimic Seafood | Foto: PR / Mimic Seafood

Der skal flere produkter i sortimentet, hvis man som startuppen Mimic Seafood vil gøre sig ambitioner om at sparke døren ind til det voksende marked for plantebaseret fisk.

Derfor lancerer selskabet, der holder til i Madrid, men har dansk islæt i form af adm. direktør Ida Speyer, nu officielt endnu et produkt i rækken af Mimic-fiskealternativer, nemlig ”AubergEel” - en ål-efterligning, lavet på aubergine.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier