Plantebaseret fiskestartup med dansker i front gør klar til europæisk udrulning

Foruden tilføjelser til produktporteføljen udvider Mimic Seafood også produktionskapaciteten for at muliggøre en endnu hurtigere europæisk ekspansion.
På billedet ses adm. direktør i Mimic Seafood, Ida Speyer (anden fra venstre) sammen med teknologichef Silvia Moreno, Pedro Alvarez og Apolinar Amador. | Foto: PR / Mimic Seafood | Foto: PR / Mimic Seafood
På billedet ses adm. direktør i Mimic Seafood, Ida Speyer (anden fra venstre) sammen med teknologichef Silvia Moreno, Pedro Alvarez og Apolinar Amador. | Foto: PR / Mimic Seafood | Foto: PR / Mimic Seafood

Der skal flere produkter i sortimentet, hvis man som startuppen Mimic Seafood vil gøre sig ambitioner om at sparke døren ind til det voksende marked for plantebaseret fisk.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter