Plantebaseret fiskestartup med dansker i front gør klar til europæisk udrulning

Foruden tilføjelser til produktporteføljen udvider Mimic Seafood også produktionskapaciteten for at muliggøre en endnu hurtigere europæisk ekspansion.
På billedet ses adm. direktør i Mimic Seafood, Ida Speyer (anden fra venstre) sammen med teknologichef Silvia Moreno, Pedro Alvarez og Apolinar Amador. | Foto: PR / Mimic Seafood | Foto: PR / Mimic Seafood
På billedet ses adm. direktør i Mimic Seafood, Ida Speyer (anden fra venstre) sammen med teknologichef Silvia Moreno, Pedro Alvarez og Apolinar Amador. | Foto: PR / Mimic Seafood | Foto: PR / Mimic Seafood

Der skal flere produkter i sortimentet, hvis man som startuppen Mimic Seafood vil gøre sig ambitioner om at sparke døren ind til det voksende marked for plantebaseret fisk.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også