Stor fiskegrossist vil speede bæredygtig agenda op på restaurantscenen

Der er brug for at tage endnu større skridt mod et mere bæredygtigt fiskeforbrug herhjemme i kølvandet på pandemien. Grossisten Fiskerikajen indgår i den nordiske fiskekoncern Nordward, hvor man satser hårdere på en stærkere fødekæde hele vejen ud på tallerkenen.
Foto: Nikolaj Svennevig/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix
Foto: Nikolaj Svennevig/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Når man lever af at sælge gode spisefisk til restaurationsbranchen og de øvrige professionelle køkkener, er det seneste år lige til glemmebogen rent økonomisk.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter