FødevareWatch

Kystfiskere kæmper for at beskytte de gode spisefisk

Der skal en drastisk omlægning af fiskeriet til i Østersøen for at sikre kvalitetsfisk til fremtidens måltider og sikre bedre økonomi i fiskeriet.

Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri foreslår drastisk omlægning af fiskeriet for at sikre bestande og økonomien. Her er et arkivbillede af formand Søren Jacobsen. | Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken/Ritzau Scanpix

Med mandagens lancering af en ny mærkningsordning for skånsomt fangede fisk kan forbrugerne fremover blive guidet i mere bæredygtig retning.

Mærket NaturSkånsom er samtidig en tiltrængt håndsrækning til et presset erhverv, hvor især de mindre kystfiskere kæmper med små kvoter og prisdyk som følge af nedlukningerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Danpo-ejer snupper ny topchef fra Danish Crown

Kyllingekoncernen Scandi Standard har fundet afløseren til Leif Bergvall Hansen, der tidligere på året stoppede som adm. direktør. Den nye direktør har stor erfaring fra kødbranchen og erfaring med at få virksomheder til at vækste, lyder begrundelserne for ansættelsen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier