FødevareWatch

Kystfiskere kæmper for at beskytte de gode spisefisk

Der skal en drastisk omlægning af fiskeriet til i Østersøen for at sikre kvalitetsfisk til fremtidens måltider og sikre bedre økonomi i fiskeriet.

Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri foreslår drastisk omlægning af fiskeriet for at sikre bestande og økonomien. Her er et arkivbillede af formand Søren Jacobsen. | Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken/Ritzau Scanpix

Med mandagens lancering af en ny mærkningsordning for skånsomt fangede fisk kan forbrugerne fremover blive guidet i mere bæredygtig retning.

Mærket NaturSkånsom er samtidig en tiltrængt håndsrækning til et presset erhverv, hvor især de mindre kystfiskere kæmper med små kvoter og prisdyk som følge af nedlukningerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier