FødevareWatch

Ny klynge konstituteres: "Nu skal vi sørge for, at vi ikke bare bliver en diskussionsklub"

Når den nationale fødevareklynge skal udstikke strategien for fremtiden, er det bl.a. med samarbejde og innovation i højsædet. Det er dog samtidig med flere udfordringer, for hvordan skal både iværksættere og etablerede aktører kunne spejle sig i den nye organisation – og have tillid til, at medlemmer ikke tager deres idéer?

Fremtidens fødevareklynge skal lægge større vægt på at formidle konkrete samarbejder mellem medlemmer. "Diskussionsklubber er fine til at finde noget inspiration, men det driver os ikke frem til at være førende på fødevareinnovation," siger formand Lars Dalsgaard. | Foto: PR / Food & Bio Cluster Denmark

Med efterårets fusion af flere danske klyngeorganisationener har den danske fødevarebranche fået en fælles front og et nyt forum, som gerne skulle åbne dørene til både nyskabelse og magtens maskinrum.

Præcis, hvordan den opgave skal løftes, bliver næste punkt på dagsordenen i den nyligt konsoliderede interesseorganisation Food & Bio Cluster Denmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier