FødevareWatch

Fusion på plads: Her er den nye nationale fødevareklynge

Som konsekvens af et kommende nyt erhvervsfremmesystem fusionerer fire klyngeorganisationer indenfor fødevarer og bioressourcer. De formelle rammer er nu på plads, og snart får de 250-300 medlemmer muligheder for at udstikke retningen for klyngens arbejde.

Endnu er det ikke fastlagt, hvor hovedkvarteret i Food & Bio Cluster Denmark skal ligge, men meget taler for, at det bliver i Agro Food Park i Aarhus. | Foto: Agro Food Park/ PR

Efter det kommende nye erhvervsfremmesystem introduceres i 2021, skal landets små- og mellemstore danske fødevarevirksomheder ikke længere finde råd, netværk, viden og adgang til risikovilligkapital hos Agro Business Park, Danish Food Cluster, Nordjysk Fødevareerhverv og Videncenter For Fødevareudvikling.

Som konsekvens af det nye system, hvor man fra politisk hold ønsker at mere centralt fokus på 11 danske styrkepositioner, er de fire organisationer blevet enige om at danne klyngen Food & Bio Cluster Denmark. Efter et par måneders arbejde er formaliteterne nu kommet på plads.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier