FødevareWatch

Fuglsang-bryggeri mindsker underskud og fustagestørrelse

Bundlinjen er fortsat i minus, men tingene har langt fra stået stille hos øldelen i Bryggeriet Fuglsang i 2019. "Vi har været mere ude og fået opbygget en tilstedeværelse," siger direktør.

Når man tager en overflyvning hos Bryggeriet S.C. Fuglsang, er der tre ting, som direktør Kim Fuglsang særligt lægger mærke til: Det har været endnu et år med røde tal på bundlinjen, et år med nye tiltag i salget af specialøl – og et år med fokus på flere haner.

"Vi har været mere ude og fået opbygget en tilstedeværelse på restauranterne," siger Kim Fuglsang og tilføjer, at det styrkede fokus er kommet med et nyt sæt udfordringer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier