Der er gået fisk i den danske svampeproduktion

Der er i dag kun to danske svampeproducenter, som kan levere på industrielt niveau. Det presser branchen og baner vejen for en fremtid, hvor det kun er muligt at købe økologiske danske svampe.
Foto: Claus Pedersen/ L&F
Foto: Claus Pedersen/ L&F

Strukturudvikling mod færre og større producenter og en øget konkurrence fra udlandet har gennem de seneste årtier vævet et reb sammen og firet den danske champignon og svampeindustri langt ned i en kløft.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også