FødevareWatch

Danske fiskekonservesselskaber ser mod udlandet i jagten på profit

Et udpræget krav om lave priser presser de danske fiskeselskaber og får dem i højere og højere grad til at se mod udlandet, når fremtidens drift skal sikres.

Foto: Greg Baker/AP Photo/Arkiv

Det kan godt være, at en rugbrødsmad med makrel i tomat og mayonnaise eller en mad med stegt torskerogn og remoulade er meget typiske danske serveringer, men står det til producenterne, skal flere kinesere, japanere og amerikanere lære at sætte tænderne i den slags.

Det fortæller direktørerne i flere af branchens største spillere til FødevareWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier