FødevareWatch

Venstres fiskeriordfører afvikler fælles selskab med storfisker

Thomas Danielsen, fiskeriordfører i Venstre, har siden efteråret 2016 haft et selskab sammen med blandt andre storfiskeren John-Anker Hametner Larsen. Men selskabet har været under afvikling næsten lige siden, fortæller politikeren.

Thomas Danielsen (tv.) får taget et billede med formand Lars Løkke Rasmussen og medlem af Europaparlamentet Ulla Tørnæs til Venstres nytårskur på Hotel Schaumburg i Holstebro i januar 2014. | Foto: Johan Gadegaard/ritzau/Scanpix

Flere politikere i regeringspartiet Venstre har længe været under lup fra flere sider for at have tætte forbindelser til nogle af landets største fiskere.

Det gælder også Venstres fiskeriordfører Thomas Danielsen, som er medejer af selskabet DayWork Aps sammen med blandt andre storfisker John-Anker Hametner Larsen, der i disse dage er i søgelyset for at have en privat relation til statsminister Lars Løkke Ramussen (V).

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier