FødevareWatch

Pizza Hut advarer kunder om hackerangreb

Den amerikanske pizzakæde advarer sine amerikanske kunder om, at hackere muligvis har fået adgang til kundernes oplysninger igennem selskabets hjemmeside og app.

/ritzau/FINN FRANDSEN
Foto: /ritzau/Finn Frandsen

Den amerikanske pizzakæde Pizza Hut advarer sine amerikanske kunder om, at kæden muligvis er blevet hacket, og forbrugernes private oplysninger kan være stjålet.

Det skriver det amerikanske medie Fortune.com.

Der er tale om ca. 60.000 kunder. Angrebet skete i en periode på 28 timer 1. og 2. oktober.

Fortune skriver, at hackerne muligvis har fået adgang til kundernes navne, adresser, mail, postkoder og kreditinformationer, herunder kortnumre, udløbsdato og det trecifrede sikkerhedsnummer bag på kreditkortene. Dva. alt den information, der skal bruges til, kortet kan anvendes f.eks. online.

Indenfor det seneste år er en lang række offentlige institutioner og store internationale selskaber, såsom storbanken HSBC, shippingkoncernen Mærsk og internetportalen Yahoo, blevet angrebet af hackere.

Ansatte vil sagsøge britisk detailkæde efter hackerskandale

Mondelez er tilbage på rette køl efter hackerangreb

Panel: Digitalisering er fødevareklyngens guldæg

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier