Endnu en madmesse ser dagens lys i Danmark

Strynø og Langeland laver årlig madbegivenhed for at sætte fokus på de lokale fødevarer fra områderne.

Lokale fødevarer og nordisk mad er stadig i vækst. Især har mange af de såkaldte udkantskommuner opdaget, at de med deres lokal produktion har fået en god mulighed for at brande sig og give et skub til deres erhvervsliv.

Strynø og Langeland har også set en god mulighed. De vil for fremtiden markedsføre sine lokale fødevareproducenter mere aktivt med den årlige madmesse Smag på Strynø og Langeland, som skal vare i to dage, og afholdes i Rudkøbing på Langeland.

Messen skal byde på boder med kød, bagværk, vin, øl og meget andet, som er produceret lokalt på Strynø og Langeland.

"Vi fik en henvendelse fra Christian Pichardt, der spurgte om, det ikke var en god idé at bruge Ørstedspavillonens lokaler til at promovere den gode smag fra Langeland og Strynø, med henblik på gourmetmad," siger formand for Ørstedspavillionen John Kjær Andersen.

Foodservice får sin egen 'verden' på verdens største øko-messe

Irma bespiste 2.500 gæster i økologisk pop up-restaurant

Stor fødevaremesse vokser sig større

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også