Fødevaremessen Foodexpo er i vækst, og når messen afholdes næste gang i marts 2018, kommer den til at fylde 10 haller i Messecenter Herning. Det er to haller mere end 2016-udgaven.
Foodexpo 2018 kommer med nye koncepthaller inden for bl.a. detail og økologi, skriver messen i en pressemeddelelse.
Bag økologi-konceptet står Torben Blok, markedschef Foodservice i Økologisk Landsforening.
"Med tre økologiske haller sætter vi en helt ny standard for øko-fremstød i Danmark. Økologien banker nu på alle køkkendøre i hele landet - den udvikling omfavner vi og giver et yderligere boost på Foodexpo 2018. Øko-hallerne bliver et nytænkende og sanseligt oplevelsesunivers, der peger mod den økologiske fremtid. En fremtid, hvor alle danskere - fra København til Lemvig - skal have mulighed for at få et økologisk måltid mad, når de spiser uden for hjemmet," udtaler Torben Blok.
I 2016 blev Foodexpo ifølge arrangørerne besøgt af i alt 25.822 gæster.
Ny dansk fødevaremesse er blevet født
Duftende iværksætter: "Det minder om noget, der er hjemmelavet"
Fødevarefestival rykker med nye tendenser og smage