FødevareWatch

Fødevaremesse slår besøgsrekord

På tre dage lagde næsten 26.000 gæster deres vej forbi messecenteret i Herning til årets udgave af Foodexpo, og dermed slog man besøgsrekorden fra 2014.

Efter tre dages heftig aktivitet lukkede Nordens største fødevaremesse i MCH Messecenter Herning tirsdag ned.

Årets udgave af Foodexpo blev ifølge arrangørerne besøgt af i alt 25.822 gæster, og de kunne på messen kigge ind til nogle af de i alt 498 udstillere.

Sidste Foodexpo i 2014 blev i alt besøgt af 24.243 gæster.

"Det flotte besøgstal er i høj grad udstillernes fortjeneste. De har bakket bredt op, gjort sig umage og overgået sig selv. Udstillerne har i allerhøjeste grad givet gæsterne noget at komme efter. Så det er med taknemlighed og tilfredshed, vi runder af for denne gang og glæder os til næste Foodexpo i 2018," udtaler Georg Sørensen, adm. direktør i MCH Messecenter Herning i en meddelelse fra messen.

Fødevarefestival rykker med nye tendenser og smage

Them Andelsmejeri trodser faldende mælkepriser

Tillid baner vejen for eksport af danske øko-æg

Mere fra FødevareWatch

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier