FødevareWatch

Fødevaremesse slår besøgsrekord

På tre dage lagde næsten 26.000 gæster deres vej forbi messecenteret i Herning til årets udgave af Foodexpo, og dermed slog man besøgsrekorden fra 2014.

Efter tre dages heftig aktivitet lukkede Nordens største fødevaremesse i MCH Messecenter Herning tirsdag ned.

Årets udgave af Foodexpo blev ifølge arrangørerne besøgt af i alt 25.822 gæster, og de kunne på messen kigge ind til nogle af de i alt 498 udstillere.

Sidste Foodexpo i 2014 blev i alt besøgt af 24.243 gæster.

"Det flotte besøgstal er i høj grad udstillernes fortjeneste. De har bakket bredt op, gjort sig umage og overgået sig selv. Udstillerne har i allerhøjeste grad givet gæsterne noget at komme efter. Så det er med taknemlighed og tilfredshed, vi runder af for denne gang og glæder os til næste Foodexpo i 2018," udtaler Georg Sørensen, adm. direktør i MCH Messecenter Herning i en meddelelse fra messen.

Fødevarefestival rykker med nye tendenser og smage

Them Andelsmejeri trodser faldende mælkepriser

Tillid baner vejen for eksport af danske øko-æg

Forsiden lige nu

Her har Arla hentet væksten

I det netop offentliggjorte regnskab fra Arla er det uden for det vesteuropæiske område, at mejerikoncernen er vokset mest markant. Få et overblik over fremgangene her.

Rigmands burgerkæde lukker

Lars Seier vinker farvel til burgerkæden Juicy Burger, der samtidig drejer nøglen om. Hvad der skal ske med selskabet bag er uvist.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier