FødevareWatch

Ny UK-ansvarlig vil have flere Espersen-fisk på Tescos hylder

Den store bornholmske fiskevirksomhed har hentet en erfaren britisk sælger ind som ansvarlig for det britiske marked. Hans mission er blandt andet at øge salget til landets største detailkoncern.

Der ligger slet ikke nok fisk fra Espersen i de britiske kølediske, men det vil den nye salgsansvarlige for Espersens britiske forretning lave om på.

Gary Roche, der tidligere har været direktør i Youngs Seafood og arbejdet i såvel detailkoncernen Waitrose som hos Royal Greenland, har en plan om at øge det britiske aftryk markant.

Det skriver Undercurrentnews.com.

"Planen er at åbne et britisk kontor for Espersen og at rekrutere et hold for etablere en solid kommerciel base, hvorfr vi kan ekspandere den i forvejen succesfulde britiske forretning," siger Gary Roche.

På handelsfronten vil den nytiltrådte have øjnene skarpt rettet mod afsætningen til Tesco-kæden, hvor han håber at øge salget, skriver hjemmesiden.

Ny strategi skal sende Espersen tilbage i plus

Finansdirektør siger farvel til Espersen

Espersen køber stor fiskefabrik af Royal Greenland

Forsiden lige nu

Passioneret snackiværksætter giver slip på fødevarebranchen

"Jeg har bare set for mange både i restaurationsbranchen og fødevarebranchen, der brænder deres lys i begge ender – det er livet for kort til." Sådan lyder det fra iværksætter og stifter af Raw Snacks, Casper Vester, der har har sagt farvel til virksomheden og karrieren hidtil i fødevarebranchen. Nu vil han puste ud og lade fremtiden komme til ham.

Frokost.dk's udlandseventyr giver minus

Først skød konceptet skævt, men siden har direktøren for kantineleverandøren Frokost.dk fundet opskriften til indtoget på deres første marked i udlandet. Og nu mangler han så bare at overbevise de hollandske kunder om mulighederne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier